Новини

01 Листопада 2023

Увага! Міністерство освіти і науки України за ініціативи EducationUSA Ukraine, Університету штату Нью-Йорк (State University of New York) запрошує 01 листопада 2023 року о 18.00 на презентацію онлайн курсу «Новітні технології для навчання і успіху ...

 maxresdefault-2

 

Шановні колеги!

Міністерство освіти і науки України за ініціативи EducationUSA Ukraine, Університету штату Нью-Йорк (State University of New York) запрошує 01 листопада 2023 року о 18.00 на презентацію онлайн курсу «Новітні технології для навчання і успіху впродовж життя».

Мета курсу – презентувати педагогам можливості особистісного та професійного зростання, яке ґрунтується на концепціях «навчання впродовж життя» та «4C навичок ХХІ століття», що включають комунікацію, співпрацю, креативність і критичне мислення.

Трансляція відбуватиметься на офіційному YouTube каналі МОН за посиланням: http://surl.li/mrssl

Онлайн курс «Новітні технології для навчання і успіху впродовж життя» було розміщено на платформі дистанційного навчання «Професійна освіта онлайн» (https://profosvita.online). Під час навчання на онлайн курсі користувачі ознайомляться з новітньою платформою EmTech від університету Штату Нью-Йорк та навчаться використовувати понад 600 безкоштовних технологічних інструментів для організації онлайн навчання, розроблення навчального контенту, написання посібників.

Після проходження курсу користувачі з успішністю не менше 70 % фінального тестування отримають сертифікат про підвищення кваліфікації.

За додатковою інформацією просимо звертатися до Анни Бондар, експертки команди підтримки відновлення та реформ Міністерства освіти і науки України, тел. 097-919-82-13, ел. пошта: Этот e-mail адрес защищен от спам-ботов, для его просмотра у Вас должен быть включен Javascript "> Этот e-mail адрес защищен от спам-ботов, для его просмотра у Вас должен быть включен Javascript

maxresdefault